Nieuwbouw

Bij het bouwen van een nieuwe woning komt veel installatiewerk kijken. Denk alleen al maar aan licht, riolering, verwarming, ventilatie en koeling. Door onze jarenlange ervaring hebben wij hier ons expertise van gemaakt en zijn we de perfecte partner om mee samen te werken.

Waarom Gebr. Koning?

  • Advies op maat
  • Gedetailleerd ontwerp
  • Getailleerde begroting opstellen
  • Excellente uitvoering
  • Vakspecialisten op elk gebied
  • Korte communicatielijnen
  • Isso en Nem normering

Droomwoning!

Boekema

Bij deze droomwoning hebben we de complete elektrische installatie verzorgd. Daarnaast hebben we de heat pipes geleverd en geplaats in combinatie met een 600 liter boiler. Tevens hebben we de verlichting, vloerverwarming en warmtepomp geïnstalleerd.

Sterk staaltje werk!

Boekema

Deze prachtige woning is volledig energie neutraal. Dit komt door de zonnepanelen in combinatie met warmtepomp. Tevens is het huis voorzien van een warmteterug winning systeem. Overige werkzaamheden aan dit huis door ons zijn de riolering, het dakwerk, de verlichting en de badkamer.

Warme voeten!

Boekema

Wilt u altijd warme voeten willen hebben? Dat kan! Bij deze woning hebben wij dit gerealiseerd door vloerverwarming te plaatsen. Deze manier van verwarmen is uiterst geschikt in combinatie met de warmtepomp. Ook hebben we de volledige elektrische installatie voor onze rekening genomen.

Volledig energie neutraal!

Boekema

Energie neutraal wonen? Deze woning is een perfect voorbeeld! De woning is voorzien van zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler en warmte terugwinning systeem. Daarnaast hebben wij de volledige elektrische installatie, vloerverwarming en de badkamer gerealiseerd.

Uniek!

Boekema

Deze unieke woning hebben wij voorzien van vloerverwarming, demand flow installatie, riolering, gas aansluiting, waterleiding en badkamer.